Inkoopvoorwaarden

Wij kopen dagelijks in, echter uitsluitend op afspraak. Op de afgesproken dag kunt u de kleding en mode accessoires inbrengen.

Wij beoordelen de ingebrachte items op basis van de commerciële waarde, dezelfde dag of enige dagen later. Wij maken dan voor u een inkoopbon met vermelding van de artikelen die wij graag van u willen inkopen en de daarvoor geldende inkoopprijzen.

Indien u akkoord gaat, rekenen wij direct met u af. U hoeft dus niet te wachten totdat het artikel is verkocht.

Wij kunnen ook bij u thuis helpen een selectie te maken van items welke u eventueel aan ons wilt verkopen, zodat er meer ruimte ontstaat in uw kledingkasten.

Welke merken verkopen wij niet?

Geen private labels van warenhuizen zoals Hema, V&D, C&A, H&M, M&S Mode en vergelijkbare winkels. Merkloze kleding en kleding waarvan de labels ontbreken, nemen wij niet in. Bad- en sportkleding, onderkleding, kinder- en herenkleding, kopen wij ook niet in.

Waar moet de kleding aan voldoen?

De kleding mag niet ouder zijn dan 2 seizoenen, aangezien onze collectie hip, trendy en modieus is. De kleding moet schoon, heel, gewassen en eventueel gestoomd worden aangeleverd. Geen truien die gepild zijn, knopen die ontbreken of kleding welke nog gereinigd moet worden. Kleding die dus niet aan onze strenge inkoopvoorwaarden voldoet, is voor de winkel niet interessant.

Inkoop conform het seizoen

Wij kopen een aantal maanden kleding in voor het zomerseizoen; zo ook voor het winterseizoen. Feestelijke kleding kunt u aanbieden in de maanden augustus t/m november. Mode accessoires zoals riemen, tassen, sieraden en zonnebrillen zijn altijd welkom.

VEEL NIEUWE DESIGNER-ITEMS BINNEN!

ACNE-MALENE BIRGER-PRADA-D&G-MAXMARA-MARCCAIN EN NOG VEEL MEER!